EVANGHELIA.RO„Isus Hristos este acelaşi ieri şi azi şi în veci!”
   
   
 
 
 
Biblia
Predici
Ewald Frank
William Branham
Despre noi
Contact
Prima pagină
 
 
 
 
 
Transmisiuni directe
    Adunarea din Krefeld
Sâmbătă 06.07.2019 - 20:15
    Adunarea din Krefeld
Duminică 07.07.2019 - 10:45

Întâlniri recente
Krefeld, 1 iunie 2019
Krefeld, 2 iunie 2019

 
Statura de om mare in Hristos - Seria 1 nr 5 - WMB

Este frumos că ne aflăm în dimineaţa aceasta din nou în capela aceasta. O „ Bună dimineaţa pentru toţi cei prezenţi. ” Eu sper că va fi o zi mare pentru noi toţi, aici în prezenţa Domnului nostru. În dimineaţa aceasta am o temă pentru învăţătură. Eu vreau să încep fără întârziere cu această lecţie, cred că este ceva foarte important. Eu vreau să-i scutesc pe oameni de a deveni nerăbdători. Ei trebuie să rămână mult aici, iar unii stau în picioare. Deci vreau să încep cu învăţătura.

Vreau să vorbesc în seara aceasta despre „ Călăuza vieţii mele. ” Eu sper, că vor veni mulţi deseară ca şi acum. Însă, dacă aveţi o biserică mai preferată sau dacă sunteţi membrii în vreo altă comunitate, noi am dori să vă duceţi acolo. Datoria dumneavoastră este să fiţi o lumină şi acolo. De fiecare dată când ne întoarcem aici, sperăm să găsim un local mai mare, ca să avem mai mult loc. Dar noi avem greutăţi peste tot. Fraţii responsabili fac tot ce le stă în putere. Ei mergeau la un birou oficial, acolo era totul bine; după aceea erau trimişi altundeva şi aprobarea lor era retrasă. Într-un loc putem predica, în altul nu, alţii se răzgândesc şi ne refuză. O, ce timp mai trăim. Dar voi ştiţi că Satana este întotdeauna un luptător împotriva adevărului.

Eu doresc să ştiu unde ai fost, Anthony? Pe tine nu te-am văzut, l-am întâlnit numai pe tatăl tău. Eu m-am uitat după tine prin adunare, căci tatăl tău a spus că şezi undeva acolo. Noi suntem bucuroşi că te avem pe tine şi pe tatăl tău în mijlocul nostru.

Este fratele Milano din New York. Eu sper că de data aceasta când voi pleca peste ocean mă voi putea opri şi în New York, dacă aceasta este voia Domnului . Noi ne bucurăm pentru fiecare dintre voi. Este bine pentru voi că sunteţi azi aici. Noi am avut, cel puţin eu, ieri seară un timp minunat la tema „ Isaia în templu. În dimineaţa aceasta vrem să vorbim sau să învăţăm despre tema: „ Construirea templului viu (Cortul întâlnirii), Locuinţa Dumnezeului celui viu: Omul desăvârşit). ”Templul viu a Dumnezeului nostru în care locuieşte El.

Eu ştiu că aici aveţi cântări şi cântăreţi foarte buni. Păcat că nu am ajuns azi la timp ca să-i ascult. Deseară voi încerca să vin mai devreme. Soţia mea mi-a povestit despre un frate cu numele Ungren (cred că aşa a fost numele lui), din Tennesse. El a fost ieri seară aici. În dimineaţa aceasta nu-l văd aici, dar cred că este undeva pe aici. Aş vrea să-l ascult şi eu deseară, dacă pot, cântecul: „ Ce mare eşti, sau „ ”Venit din măreţia Sa. ” Câţi dintre voi vreţi să-l ascultaţi pe fratele Ungren cântând? O, eu iubesc cântatul, mai ales cântările bune. Meda mi-a spus că fratele are o voce de bariton care îmi aminteşte de fratele nostru Baxter. Şi el este cântăreţ, aşa cum ştiţi cu toţii. Eu cred, că l-am găsit acum. Eşti de acord frate Ungren să ne cânţi deseară ? Ai vrea să o faci, dacă rămâi aici? Este posibil să rămâi aici până la serviciul divin din seara aceasta? Bine, atunci vom mai vorbi. Eu nu vreau să fac greutăţi nimănui, dar cred că ar fi bine dacă în timpul serviciului predicării despre cele şapte peceţi, ai putea veni aici ca să ne cânţi? Eu doresc să le înregistrez, ca să am aceste cântări: „ Ce mare eşti şi „ Venit din măreţia Sa.

O, nu este minunat să slujeşti peDomnul ? Eu nu ştiu ce aş face dacă nu aş fi creştin. E atât de bine să fi cu adevărat credincios. Cu cea mai mare plăcere aş sări în sus de bucurie şi aş tresălta cântând psalmi de laudă. A fi creştin - gândiţi-vă numai! Totul este ancorat în Hristos.

Eu ştiu, că de fiecare dată, pronunţ numele acestui bărbat invers (ori este „ S. T. ” sau „ T. S. ”sau ceva asemănător) fratele Sumner. ”Eu vreau să-i mulţumesc lui şi iubitei sale soţii. Eu cred că ea a avut nevoie de aproape 6 luni pentru copierea de pe benzi a celor „ Şapte biserici şi scrierea lor cu maşina. ”Acum le-am primit scrise, gata pentru tipografie, v-a ieşi sub formă de carte: „ Cele şapte biserici. ”Soră Sumner, indiferent unde eşti, sigur ne vei da voie să-ţi plătim ceva pentru aceasta. ” A fost foarte mult de lucru. Manuscrisul este foarte gros. Eu aş avea nevoie de 6 luni ca să-l citesc, apoi să le ascult de pe benzi nici nu mai vorbesc şi apoi să le iau iarăşi de la început pentru a scoate repetările, şi pentru a o forma pentru carte. Noi vom pregăti cartea pentru tipografie, pentru ca oamenii s-o aibe în curând la dispoziţie şi s-o studieze. Billy mi-a arătat cu câteva minute înainte de a intra, că este gata cartea pentru tipografie. Aşa soră, biserica te va plăti pentru aceasta. Eu nu aştept ca tu să fi făcut acest lucru pe gratis. Sau când primim cartea şi stabilim un preţ noi vom stabili un preţ şi tu vei primi ceva când o vom vinde, indiferent cât este. Vorbeşte despre acest lucru cu fraţii responsabili. Ei vor avea grijă ca să primeşti partea ta. Domnu să te binecuvânteze!

Aici în faţă şed iubiţii noştri, familia Kidd, ei mai au puţin până la vârsta de 100 de ani. Nu demult i-am întâlnit, iar sora Kidd mi-a spus: „ Probabil asta va fi ultima dată când te mai văd frate Billy, sunt atât de bătrână. ” Eu am zis: „ Ce îmi spui nu aud cu plăcere. ” Ei sunt ca o mamă şi un tată bătrân. Noi îi iubim foarte mult pe fratele şi sora Kidd. Eu mă bucur când îi văd aici împreună cu noi. Ei sunt o pereche bătrână şi eu cred că ei au predicat Evanghelia deja înainte de a mă fi născut eu, iar acum sunt şi eu un om bătrân. Eu mă gândesc la vârsta mea şi mă gândesc dacă am făcut lucrarea aceasta cum trebuie. Când l-am văzut pe fratele Kidd cu soţia lui intrând, am zis: „ Lăudat să fie Domnul ! ”Viaţa lor a fost exemplară, asta m-a întărit. Da, când îi văd mă înviorez cu adevărat. Observaţi numai, ei sunt aproape încă o dată aşa de bătrâni decât mine, însă mai lucrează pe câmpul Evangheliei. Ei poartă în bagajele lor benzi cu predici tipărite, ca să scoată cu ele suflete pentru Hristos - şi vârsta lor se apropie de 100 de ani.

Unde sunt „ aripile tale , despre care am vorbit ultima seară? ” Da, eu încep să mă gândesc: „ ”Unde sunt ale mele? ”Câţi ani ai, soră Kidd? (optzeci şi unu). ” Câţi ani ai tu, frate Kidd?( ”opzeci şi doi). Optzeci şi unu şi optzeci şi doi şi ei mai folosesc încă aripile lor. ” Când se întâmplă ceva în Ohio, sora Kidd află şi mă sună la telefon. Acum câteva zile ea m-a telefonat: un copil se născuse (cred că era o fetiţă) cu intestinul gros în afara corpului. Medicul nu ştia ce să facă şi se temea să o opereze. Noi ne-am rugat. (Sora Kidd relatează cazul în timpul serviciului). Prin operaţie medicul adusese intestinul în corp crezând că fetiţa nu va mai trăi, dar fetiţa a trăit cu adevărat, însă hrana nu vroia să treacă prin acest intestin. Sora Kidd a telefonat din nou, l-am chemat din nou pe Domnul, iar fetiţa s-a vindecat. Ea este prezentă aici ca martoră, iar medicul de asemenea. Este o mărturie că Domnul Isus Hristos este marele Creator care a făcut această lucrare. Vedeţi, Satana încercase ceva. El a vrut să sfârşească viaţa acestui copil. Apoi să vedeţi, mama fetiţei a venit înapoi la Hristos după ce văzuse această minune cu copilul ei.

Seara trecută am primit un telefon. Un predicator drăguţ cu care în urmă cu mulţi ani, am fost împreună pentru prima dată în California, m-a telefonat. Nepotul său se născuse cu trei clape defecte la inimă, adică aceste clape nu se deschideau. I-am relatat cazul acesta. Am zis: „ Dumnezeu care a creat-o pe această fetiţă şi a făcut totul bine, precis îl poate vindeca şi pe nepotul tău. Spune tatălui său să nu fie necăjit.

Tatăl copilului fusese într-o adunare când am fost de prima dată în California - cu circa 16 ani în urmă. Adunarea aceea a influenţat foarte mult pe bărbatul acela. Când se născuse copilul, ei au observat că ceva nu este în regulă - copilul era albăstrui, iar medicii au încercat să-l alimenteze cu oxigen. Se părea că copilul va supravieţui, medicii au cercetat copilul şi au găsit că cele trei clape ale inimii nu se deschideau deloc, numai una singură lucra. Tatăl copilului a telefonat cu tatăl său şi a spus: „ Telefonează imediat cu fratele Branham şi spune-i: ” ,Roagă-l pe Hristos pentru ajutor. ” El va face asta. Asta este, omul era convins şi încurajat de cele văzute. Vedeţi despre ceea ce am vorbit şi aseară: lucrul potrivit la locul potrivit. Dar noi tot vorbim şi nu vom mai începe în felul acesta cu învăţătura, nu-i aşa? Ştiţi voi, aceasta este ca un sirop gros într-o dimineaţă răcoroasă, totul este dulce şi se lipeşte împreună. Dar noi suntem bucuroşi pentru legătura aceasta frăţească. Dar acum trecem la învăţătură.

Nu ştiu dacă pot să vadă toţi desenul de pe tablă, dar eu cu timpul voi întoarce tabla şi în cealaltă parte. Eu am început târziu în dimineaţa aceasta Nu, nu, eu sunt mai devreme cu 15 minute şi vrem să ne lăsăm timp ca să nu ne grăbim. Atunci când vă grăbiţi, ruinaţi lucrurile care vreţi să le spuneţi altora. Acum câteva zile am ascultat o bandă şi îmi era ruşine, nu pentru ceea ce am spus, însă pentru felul vorbirii totul era prea repede. Suntem câteodată ca un jucător în faţa porţii, dar din grabă el nu nimereşte poarta.

Acum câteva zile am văzut în Louisville că se construieşte o grădină zoologică foarte mare, iar un anumit domn Brown (cred eu), era acolo şi dona un milion de dolari pentru această grădină zoologică. Dacă aş poseda eu banii aceştia, i-aş da pentru eliberarea animalelor. Eu cred că nu este corect să închidem animalele în felul acesta. Când mă duc în parcul zoologic şi văd aceste sărmane, bătrâne animale, urşi, lei şi altele; se plimbă încolo şi încoace, închise pentru toată viaţa. Vedeţi, pentru mine nu este ceva indiferent. Animalele sunt închise în captivitate prin inteligenţa unui om, care este mai viclean decât ele. Vedeţi, ei le vânează şi apoi aterizează drept în prizonierat. Eu cred că şi Satana face lucrul acesta. El atacă oameni vrednici şi scumpi care umblă pe pământul acesta, îi prinde în închisoarea unei secte sau organizaţii bisericeşti, într-o doctrină şi îi leagă apoi cu aceasta. O, ce lucru groaznic. Eu nu iubesc grădinile zoologice. Dar eu simt ceva pentru animalele acestea. Ştiţi voi, este acelaşi lucru ca şi când aţi fi voi închişi şi încercaţi să vă eliberaţi, pentru a merge afară, ca să faceţi ceva. Înainte de a ne îndrepta spre Cuvânt, vrem să ne apropiem de Urzitorul Cuvântului, în timp ce ne apropiem capetele pentru rugăciune.

Tatăl nostru ceresc, care eşti în ceruri plin de har şi de îndurare, noi ne-am adunat în dimineaţa aceasta în Numele Domnului Isus Hristos, Fiul Tău preaiubit. ”Tu, Doamne ai devenit Om, ai venit pe pământ şi ai murit pentru păcatele noastre. Cel adevărat şi drept pentru ca noi să devenim drepţi şi copii adevăraţi, prin dreptatea Ta, deşi noi suntem nedrepţi, dorim totuşi să devenim desăvârşiţi în Tine. Noi venim să mărturisim că suntem nevrednici, Doamne . Nu este nimic bun în noi. Noi ne aflăm cu toţii într-o închisoare mare. Indiferent în care colţ al lumii trăim, totuşi ne aflăm în această închisoare. Nimeni nu-l poate ajuta pe celălalt. Dar Dumnezeu în harul Lui nemărginit a venit jos, a deschis uşile acestei închisori şi ne-a făcut liberi. Acum noi nu mai suntem prizonieri. Noi nu mai suntem în grădina zoologică a lumii, noi suntem afară.

Cuprins
  1. Pagina 1-2
  2. Pagina 3-4
  3. Pagina 5-6
  4. Pagina 7-8
  5. Pagina 9-10
  6. Pagina 11-12
  7. Pagina 13-14
  8. Pagina 15-16
  9. Pagina 17-18
 
Adrese similare: