EVANGHELIA.RO„Isus Hristos este acelaşi ieri şi azi şi în veci!”
   
   
 
 
 
Biblia
Predici
Ewald Frank
William Branham
Despre noi
Contact
Prima pagină
 
 
 
 
 
Transmisiuni directe
    Adunarea din Krefeld
Sâmbătă 03.08.2019 - 20:15
    Adunarea din Krefeld
Duminică 04.08.2019 - 10:45

Întâlniri recente
Krefeld, 6 iulie 2019
Krefeld, 7 iulie 2019

 
Predica de la Krefeld din 6 aprilie 2008

Fiţi bineveniţi, în Numele DOMNULUI. Noi am auzit cântări minunate, şi Cuvântul care li se potriveşte se află în Zaharia 10.1:

Cereţi de la Domnul ploaie, ploaie de primăvară [sau: la timpul ploii târzii - trad. rev.]! Domnul scoate fulgerele, şi vă trimite o ploaie îmbelşugată, pentru toată verdeaţa de pe câmp ” .

Haideţi să începem prin a cânta de pe aceste foi tipărite - sper că aveţi cu toţii câte una. Cântarea 15 - „ Eu sunt eliberat ” . []

Noi spunem AMIN la aceasta. Ne aflăm încă în valea lacrimilor, încă mai aşteptăm schimbarea trupului nostru. Dar aşa cum am spus-o de multe ori, mai întâi trebuie schimbat interiorul nostru - să primim o inimă nouă, un duh nou, o viaţă nouă. Dacă aceasta s-a produs, atunci va avea loc şi schimbarea trupului.

Înainte ca fratele Daniel să ne citească un cuvânt scurt, de introducere, şi înainte ca el să se roage cu noi, aş dori să vă transmit salutări. Ne salută fratele şi sora Holviti, apoi avem salutări din România - sunt peste 80 de calculatoare conectate în diferite locuri. Transmisiunea de ieri n-a fost prea bună, dar avem şi o veste bună: în cursul lunii aprilie, vom primi o linie nouă de la Telecom, ca să avem o capacitate de patru ori mai mare, la începutul lui mai. Dumnezeu s-a ocupat de aceasta şi a dăruit har. Suntem recunoscători pentru tot. [Lucrurile] vin la vremea potrivită, când Dumnezeu doreşte să le avem.

Acum, cântăm o cântare şi-l rugăm pe fratele Daniel să vină în faţă şi să ne salute. Ne bucurăm că au putut veni atât de mulţi [fraţi] din România şi Slovacia; şi desigur, de aproape şi de departe. Fiţi bineveniţi cu toţii, şi fie ca Domnul Dumnezeu să ne binecuvânteze astăzi. Nădăjduiesc că adunarea de azi să nu dureze la fel de mult ca ieri; să fie scurtă şi puternică, deoarece Cuvântul Domnului poate fi şi puternic.

Să cântăm o cântare. Cine propune una? [se cântă apoi se roagă fraţii - n.tr.] Amin. Mulţumesc. Puteţi lua loc.

Azi vom asculta două cântări. Ieri seară l-am rugat pe fratele Jean Lambert să ne cânte cel puţin două strofe din noua cântare în limba franceză. Data viitoare o vom cânta cu toţii. Apoi, iubitul nostru frate Harry Schmidt va cânta şi el o cântare împreună cu soţia lui. Vino acum în aţă, te rog, Harry Schmidt, cu Hellene a ta. Şi fratele Jean Lambert. Între timp poţi întrerupe traducerea - vino te rog în faţă, şi cântă-ne două strofe de cântare. Între timp aş dori să vă reamintesc Exod 20.24b:

În orice loc în care Îmi voi aduce aminte de Numele Meu, voi veni la tine, şi te voi binecuvânta ” .

Credeţi că El va veni şi va binecuvânta!

[se cântă - n.tr.]

Amin. Mulţumesc foarte mult. Este aşa de frumos că-I putem cânta Domnului în toate limbile. Nădăjduiesc că toţi fraţii şi surorile ale căror limbi nu sunt atât de mult incluse sunt şi ei binecuvântaţi. Ştiţi cu toţii ca de la balcon se traduce în 12 limbi, şi toţi cei prezenţi pot fi binecuvântaţi, indiferent în ce limbă vorbeşte Dumnezeu cu ei.

Am primit telefoane din Nairobi, din Australia - multe telefoane - din Kinshasa. Fraţii s-au bucurat că transmisiunea a avut loc, chiar dacă a fost cu întreruperi.

Fraţi şi surori, încă o dată bun venit, în Numele Scump al Domnului nostru. Am înaintea mea un bileţel - se întreabă dacă astăzi ar putea avea loc un botez. În locul acesta noi avem întotdeauna posibilitatea de a boteza, şi ne bucurăm când fraţi şi surori sunt gata să meargă pe calea ascultării, pe calea credinţei.

Eu am notat o propoziţie: se va fi meritat să fi crezut aşa cum spune Scriptura. În acest context aş dori să citesc din Geneza 15.1:

După aceste întâmplări, Cuvântul DOMNULUI a vorbit lui Avram într-o vedenie, şi a zis: Avrame, nu te teme; Eu sunt scutul tău, şi răsplata ta cea foarte mare ” .

V. 6: „ Avram a crezut pe DOMNUL, şi DOMNUL i-a socotit lucrul acesta ca neprihănire ” .

Noi am auzit în cuvântul de introducere că prin făgăduinţele date de Dumnezeu avem parte de natura dumnezeiască, deoarece Cuvântul lui Dumnezeu are în sine natura divină. Aşa cum cuvintele omeneşti conţin natura omului, tot aşa Cuvântul lui Dumnezeu este duh şi viaţă. Şi supranaturalul este în Cuvântul lui Dumnezeu. În fiecare Cuvânt este o sămânţă. Cuvântul este sămânţa şi germenele de viaţă din Cuvânt, din sămânţă, se va descoperi.

Fraţi şi surori, se va merita să credem făgăduinţele acestui timp, se va merita să stăm de partea adevărului, se va fi merita să înotăm împotriva curentului, se va merita să nu plăcem oamenilor, ci să avem peste noi plăcerea lui Dumnezeu.

Miezul vestirii de ieri seară a fost că Dumnezeu este în Cuvântul Său. Iar când Cuvântul este în noi şi noi suntem în Cuvânt atunci se împlineşte Ioan 15,

Eu sunt Viţa, voi sunteţi mlădiţele ” .

Cuprins
  1. Pagina 1-2
  2. Pagina 3-4
  3. Pagina 5-6
  4. Pagina 7-8
  5. Pagina 9-10
  6. Pagina 11-12
  7. Pagina 13-14
  8. Pagina 15-16
  9. Pagina 17-18
  10. Pagina 19-20
 
Adrese similare: