EVANGHELIA.RO„Isus Hristos este acelaşi ieri şi azi şi în veci!”
   
   
 
 
 
Biblia
Predici
Ewald Frank
William Branham
Despre noi
Contact
Prima pagină
 
 
 
 
 
Transmisiuni directe
    Adunarea din Krefeld
Sâmbătă 03.08.2019 - 20:15
    Adunarea din Krefeld
Duminică 04.08.2019 - 10:45

Întâlniri recente
Krefeld, 6 iulie 2019
Krefeld, 7 iulie 2019

 
Predica de la Krefeld din 5 decembrie 2009

Şi eu la rândul meu, doresc să vă salut pe toţi, în special pe cei care sunt on-line. Domnul nostru credincios să binecuvânteze pe tot pământul. Prietenii noştri din Noua Zeelandă ne-au scris: „ Atunci când la voi este ora 19, la noi este duminică dimineaţă ora 10” . Aceasta este diferenţa de timp pe care o avem pe acest pământ, iar în Noua Zeelandă începe ziua pe pământ.

Eu trebuie să spun unele lucruri: astăzi este ultima adunare din anul acesta, în felul pe care îl cunoaştem noi, adică în prima sâmbătă şi duminică din lună. Următoarea adunare va fi în 2 şi 3 ianuarie. Timpul trece, zilele vin şi se duc, nicio zi, nicio săptămână nu se mai întoarce. Şi în acest an care a trecut eu mi-am dat toată silinţa.

M-am mirat când am verificat pe internet şi am observat că am avut 88 de zboruri din ianuarie în noiembrie. Am fost în 21 de ţări, din care 6 au fost ţări noi în care am fost pentru prima dată. Este frumos că Dumnezeu a deschis uşi noi, a deschis inimi noi şi Cuvântul Lui descoperit merge până la marginile pământului.

În ultima călătorie, eu am fost pentru prima dată în Papua Noua Guinee, în Port Moresby. Acolo, Dumnezeu a dăruit un început nou, într-un mod minunat. Fraţii şi surorile au luat legătură cu noi, în urmă cu 8 ani, iar în urmă cu 3 ani a fost un început nou. După aceea a venit un episcop unitarian din Anglia şi el a vrut să introducă rânduiala lui. Unii fraţi nu au putut „ să ţină pasul ” cu acest episcopşi s-au întâmplat mai multe lucruri - femeile trebuiau să conducă adunările, etc. Atunci unul din acei fraţi a luat legătura cu noi şi ne-a scris: „ Frate Frank, trebuie să vii aici ” . Şi aşa s-a întâmplat! Eu am avut ocazia să fiu acolo. Ca să scurtez, duminică am ţinut acolo prima predică şi luni a murit acest episcop care a vrut să fie şeful, iar marţi, noi toţi am avut un început nou, minunat. Fratele care trebuia să aibă răspunderea s-a ridicat şi a spus: „ Dumnezeu a condus totul în acest mod ca tu să vii şi acest frate să fie luat, aşa ca noi să putem fi aliniaţi cu Cuvântul şi să nu mai ajungem iarăşi într-o nouă eroare ” .

Dumnezeu a dăruit mult har şi tot grupul - mici şi mari - au venit în faţă şi m-au rugat să-i binecuvântez pe toţi în Numele Domnului. Aşa am şi făcut! Eu sunt mulţumitor pentru ce face Dumnezeu!

Apoi în Manila noi am avut o adunare cu aproape 60 de fraţi slujitori, care s-au adunat din toată ţara, ca să aibă părtăşie cu mine şi să aibă părtăşie între ei. Am putut să dăm răspunsuri la diferite întrebări. Dumnezeu a dăruit mult har. Aceasta a fost una din cele mai lungi adunări, a durat peste 3 ore. Am putut să răspund cu ajutorul Scripturii, la toate întrebările şi Dumnezeu a dăruit har în această direcţie.

Apoi am făcut o legătură minunată cu cei din Nepal şi din ţările situate în împrejurimi, ca de exemplu Thailanda. Dumnezeu a dăruit foarte mult har. Şi aşa cum o spunem, aşa şi este.

Dar această diferenţă de timp îmi face totuşi câteodată probleme. Faţă de Port Moresby este o diferenţă de 9 ore - noaptea s-a făcut zi şi ziua s-a făcut noapte - totuşi, eu sunt mulţumitor lui Dumnezeu fiindcă El m-a ajutat. Cu adevărat putem spune că Dumnezeu a dăruit har pentru această călătorie şi acesta este lucrul cel mai important.

Astăzi ne-au vizitat foarte mulţi fraţi din Atlanta, din Kinshasa. Eu aş dori să se ridice în picioare toţi fraţii, fratele nostru George şi fraţii care au venit cu el. Dumnezeu să vă binecuvânteze într-un mod deosebit, în mijlocul nostru. Voi aţi adus saluturi şi eu, de asemenea, vă transmit din partea mea şi a noastră, saluturi pentru adunarea voastră.

Mai este şi un frate din Hrodna (Belarus). Ridică-te şi tu în picioare. Dumnezeu să te binecuvânteze în mijlocul nostru.

Cine este astăzi pentru prima dată în mijlocul nostru? Ridicaţi-vă în picioare. Un frate a venit din Olanda şi doreşte să fie botezat. Dacă Dumnezeu va dărui har vom avea posibilitatea să botezăm mâine şi să binecuvântăm copiii. Fiţi bineveniţi toţi cei care sunteţi azi de prima dată aici! [saluturi]

Câteodată am impresia că dacă amintesc câţiva fraţi şi pe ceilalţi nu, atunci unii se simt jigniţi; dar toţi fraţii din toate popoarele, limbile şi naţiunile, să ştie că noi suntem uniţi în Domnul. Eu am auzit că peste 450 de utilizatori sunt conectaţi pe Internet pentru transmisia aceasta şi atunci mă gândesc şi la Africa Centrală. Acolo dr. M'Bye ne salută pe toţi, iar adunarea de 2000-3000 de oameni se adună ca să asculte şi să trăiască împreună cu noi prezenţa lui Dumnezeu. Urăm tuturor, din est, vest, sud şi din nord, începând din Scandinavia până în Palermo şi din Bucureşti până în Anglia, noi urăm acum tuturor care sunt conectaţi cu noi, binecuvântarea lui Dumnezeu. Trăim într-un timp foarte minunat.

Doresc să mai fac încă o observaţie care se referă la noi, ca biserică locală. Sora noastră Donder a fost luată ieri, acasă la Domnul. Eu vă spun că, în vizitele mele din ultimele ei ceasuri, m-am bucurat foarte mult. Foarte rar am văzut pe cineva care să fie luat acasă într-un mod aşa de minunat. Pe sora noastră Donder am cunoscut-o din 1963. A fost o femeie foarte liniştită, o binecuvântare deosebită pentru toţi aceia care au cunoscut-o. Ea a fost mama sorei noastre Rainold Donder şi soacra fratelui meu Helmuth Frank.

De asemenea, vă putem spune multe lucruri pe care le-a făcut Dumnezeu pe întreg pământul. Înainte să fac acest lucru, doresc să mai citesc un anunţ dintr-o revistă germană, ca să ştiţi că noi punem un accent mare pe faptul ca, în Berlin şi pretutindeni, oamenii să citească ceea ce credem şi vestim noi. Această revistă este citită în mijlocul marilor politicieni din Germania. În ea este scris: „ Misionarul Ewald Frank vesteşte pe toate continentele Evanghelia deplină, aşa cum a fost predicată în Biserica primară şi aşa cum o întâlnim în Faptele Apostolilor. De aceasta aparţine o întoarcere personală la Hristos, un botez scriptural al credincioşilor şi o viaţă plăcută lui Dumnezeu ” .

Următorul pasaj: „ Stropirea copiilor, care provine din secolul al IV-lea, este refuzată pentru că nu are niciun fundament biblic ” .

După aceea urmează marea trimitere misionară, dar înainte se spune: „ Isus Hristos a spus: „ Lăsaţi copiii să vină la mine ” , şi El i-a binecuvântat prin punerea mâinilor (Marcu 10. 13-16), dar El nu i-a botezat, nu i-a stropit ” .

Ultimul alineat: „ Apostolii au predicat şi au botezat aşa cum le-a poruncit Domnul. Cine crede şi este botezat, va fi mântuit ” . La sfârşit este versetul din Fapte 2.41: „ Cei ce au primit propovăduirea lui, au fost botezaţi ” .

Noi ne-am făcut datoria şi toţi ştim că ultimul mesaj dumnezeiesc are un dublu scop: mai întâi ca mărturie şi apoi ca să cheme afară pe credincioşii adevăraţi din timpul nostru. Unii nu vor avea scuze, iar ceilalţi vor auzi chemarea, vor ieşi afară şi se vor pregăti pentru ziua glorioasă a revenirii Domnului şi Mântuitorului nostru Isus Hristos.

Apoi, cu privire la Israel, noi toţi am înţeles ce se întâmplă acum, aşa cum am înţeles şi ce se întâmplă în Europa. De la 1 decembrie drapelul european flutură în faţa tuturor parlamentelor din Europa. În Parlamentul European sunt peste 7000 de angajaţi. Iar lucrul cel mai nou este că preşedintele nostru este astăzi în Vatican şi, aşa cum s-a auzit, lumea doreşte o autoritate credibilă. Apoi ruşii au făcut cunoscut că vor avea şi ei, după 92 de ani, relaţii diplomatice depline cu Vaticanul. Totul îşi urmează decursul O spun cu convingere şi pe baza Sfintei Scripturi, că sfârşitul tuturor lucrurilor este foarte aproape. În această legătură este scris: „ Fiţi treji ” . Noi trebuie să rămânem treji. Vedem totul, ştim ce se întâmplă şi totuşi trebuie să rămânem treji.

Cuprins
  1. Pagina 1-2
  2. Pagina 3-4
  3. Pagina 5-6
  4. Pagina 7-8
 
Adrese similare: