EVANGHELIA.RO„Isus Hristos este acelaşi ieri şi azi şi în veci!”
   
   
 
 
 
Biblia
Predici
Ewald Frank
William Branham
Despre noi
Contact
Prima pagină
 
 
 
 
 
Transmisiuni directe
    Adunarea din Krefeld
Sâmbătă 31.08.2019 - 20:15
    Adunarea din Krefeld
Duminică 01.09.2019 - 10:45

Întâlniri recente
Krefeld, 3 august 2019
Krefeld, 4 august 2019

 
William Branham

Slujba binecuvântată a lui W. M. Branham a adus la Hristos mii de necredincioşi, a fost dovedită prin prezenţa puternică a Duhului Sfânt în multe adunări pe toată durata celor 40 de ani ai slujbei lui. Mulţi oameni au fost vindecaţi de cele mai grele boli şi multe minuni au avut loc. Unii oameni decedaţi au fost aduşi la viaţă.

Nu a mai existat o altă slujbă ca aceasta din vremea apostolilor. Niciunul din oamenii binecuvântaţi ai lui Dumnezeu care s-au ridicat în secolele trecute nu au fost aşa de înzestraţi în slujba lor aşa cum a fost in slujba fr. Branham.

De ce s-a întâmplat?

Importanţa timpului în care trăim este atât de mare încât Dumnezeu a hotărât să viziteze omenirea în acelaşi mod ca la început când apostolii sub porunca directă a Domnului au fost trimişi pentru a răspândi Cuvântul salvării. Ca şi apostolilor, la fel şi fratelui Branham i-au fost dăruite multe minuni pentru a atrage atenţia oamenilor dar acest lucru nu a fost miezul serviciului divin. Oamenii au fost salvaţi mulţumită Cuvântului original predicat de apostoli. Aşa şi acum, la sfârşitul timpului, Dumnezeu nu a dăruit numai minunile ci şi mesajul către omenire:

Ieşiţi afară din Babilon, voi care credeţi Cuvântul Meu!

 
 
 
 
 
Oferim gratuit literatură
Apocalipsa
Citiţi in direct
PDF format A4
 
Viziunea 7000
Citiţi in direct
PDF format A4
 
Crestinismul traditional
Citiţi in direct
PDF format A4
 
Botezul, Cina Domnului ...
Citiţi in direct
PDF format A4
 
Adrese similare:  
// /* // // */